Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Midden- en West Brabant

Datum nieuwsfeit: 01-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Midden- en West Brabant

Politie onderzoekt schietincident

Datum: 1/8/2000
Auteur: Willem van Hooijdonk

Vannacht heeft een nog onbekende man omstreeks 04.00 uur door de deur geschoten van een woning aan de Hooilaan te Breda. Er raakte niemand gewond.

De politie onderzoekt de toedracht van een schietincident dat vannacht omstreeks 04.00 uur bij een woning aan de Hooilaan plaatsvond. In de woning verbleven een 65-jarige vrouw en haar 38-jarige zoon. Volgens de zoon werd omstreeks 04.00 uur door een nog onbekende man aangebeld. Er ontspon zich via het raam een gesprek met de voor hem onbekende man. Nadat hij geweigerd had de toegangsdeur voor de man open te maken, begon de man te schreeuwen. Hierna sloeg hij de bovenste ruit van de centrale toegangsdeur van het trappenhuis in en schoot vervolgens één keer door de dichte toegangsdeur van de woning. De dader is daarna weggerend en weggereden in een personenauto.

De Unit Forensisch Technisch Onderzoek stelde vannacht nog een sporen-onderzoek in. De politie van het team Vlaanderenstraat stelt een nader onderzoek in. De politie sluit niet uit, gelet op de inhoud van het gesprek dat beide mannen voerden, dat de oorzaak van het incident in de relationele sfeer gezocht moet worden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie