Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Fietsster aangerand door motorrijder in Breda

Datum nieuwsfeit: 01-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Midden- en West Brabant

Fietsster aangerand door motorrijder in Breda

Datum: 31/7/2000
Auteur: Willem van Hooijdonk

Vandaag heeft een 26-jarige vrouw uit Breda bij het team Centrum aangifte gedaan van aanranding.

De vrouw fietste zondagavond 30 juli jl. tussen 22.45 en 23.00 uur over de Keizerstraat te Breda. Links van haar kwam een motorfietser rijden. De bestuurder van de motorfiets begon haar daarop met zijn rechterhand onzedelijk te betasten. De vrouw haalde in een reactie daarop met haar linkerarm uit, duwde zijn arm weg en riep dat hij op moest houden. Hierop reed de motorfietser snel weg in de richting van de Oude Vest.

De man droeg een valhelm (Jethelm) en een motorbril. Hij was gekleed in een zwart lederen jack en een jeansbroek. Hij droeg lederen motorhandschoenen. Zijn motorfiets oogde als een wat ouder model met een verhoogd stuur.

Ook op 26 juli jl. heeft een soortgelijk incident plaatsgevonden. Op de Rouppe van der Voortlaan te Ulvenhout werd toen een vrouw op vergelijkbare wijze lastiggevallen door een motorrijder en betast (Zie persbericht Zuid-Oost d.d. 30-07.2000).

De politie stelt een nader onderzoek in.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie