Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 01-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 1-08-2000 1e Persbericht 1 augustus 2000

Politieberichten

Eindhoven: Mishandeling
Maandagavond om 18.32 uur is op de Charentelaan een 18 jarige man uit Eindhoven aangehouden. Even daarvoor had hij een 47- jarige man uit Eindhoven geslagen, die bij hem kwam klagen omdat zijn autoradio te hard aanstond. Het slachtoffer raakte gewond aan zijn kin en moest zich onder doktersbehandeling laten stellen. Na verhoor aan het politiebureau kon de verdachte huiswaarts keren.
Eindhoven: Zakkenrollen
Maandagavond omstreeks 18.05 uur is een 46- jarige vrouw uit Eindhoven slachtoffer geworden van zakkenrollen. Zij was aan het winkelen in het Winkel Centrum Woensel. Toen zij wilde afrekenen bemerkte ze dat haar portemonnee uit haar boodschappentas verdwenen was. In haar portemonnee zaten enkele pasjes, geld en identiteitspapieren.
Eindhoven: Vechtpartij

Maandagavond om 20.20 uur zijn op de Moreelselaan twee jongens van 16 en 17 jaar uit Eindhoven aangehouden. Zij waren daar betrokken bij een vechtpartijtje. De jongens hadden ruzie gekregen, omdat de 16 jarige nog geld tegoed zou hebben van de 17- jarige. Omstanders konden de kemphanen scheiden. Na verhoor aan het politiebureau konden beiden huiswaarts keren.

Veldhoven: Inbraak in woning
Tussen woensdagmiddag 17.00 uur en maandagmiddag 17.00 uur is er ingebroken in een woning aan de Wever. Toegang tot het pand werd verkregen na verbreking van een ruit aan de achterzijde woning. Onbekend of er iets weggenomen is.

Bergeijk: Lastige man
Maandagavond omstreeks 19.55 uur viel op het Hof een 43- jarige man uit Bergeijk voorbijgangers lastig. Hij schreeuwde en gooide bierflesjes naar voorbijgangers. De man kreeg een proces-verbaal. Op weg naar huis bleef hij echter tieren en schelden naar voorbijgangers. Tevens viel hij fietsers lastig door voor hen op de weg te springen. De man die gedronken had, is hierop aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Reusel: Inbraak in winkel
Maandagavond omstreeks 23.35 uur hoorde een passant dat er een ruit van een winkel aan de Markt werd ingeslagen. Toen hij ging kijken zag hij dat een onbekende man op een bromfiets wegreed. De ruit van de voordeur bleek te zijn vernield. Bij controle bleek dat de geldlade, met daarin een paar honderd gulden, uit de winkel verdwenen was.
Gemert: Alcohol
Dinsdagmorgen omstreeks 0.20 uur is op de Oost Om een 35- jarige automobilist uit Cuijk en Sint Agatha gecontroleerd. Hij bleek gedronken te hebben. Aan het politiebureau blies hij 1,20 pro mille. Hij kreeg een rijverbod van 5 uur en een proces-verbaal.
Veldhoven: Caravan in brand
Dinsdagmorgen omstreeks 1.30 uur brandde een caravan, staande onder een carport van een woning aan de Kapteijnlaan, grotendeels uit. Een gedeelte van de carport ging ook in vlammen op. De brandweer bluste de brand. Later op de morgen omstreeks 2.40 uur stond de achterbumper van een geparkeerde auto aan de Burg. Van Hoofflaan in brand. Een beveiligingbeambte, die de brand zag, waarschuwde de brandweer. De politie stelt een onderzoek in.

Reusel: Alcohol
Dinsdagmorgen omstreeks 2.35 uur is op de Zeegstraat een 51- jarige automobilist uit Arendonk gecontroleerd. De man bleek gedronken te hebben. Hij blies 0.75 pro mille. Hij kreeg een rijverbod van 2 uur en een geldboete va fl. 400,- opgelegd.

Oirschot: Bedreiging
Dinsdagmorgen omstreeks 2.55 uur is een 32- jarige taxichauffeur uit Eindhoven op de Markt door een onbekende passagier bedreigd. De chauffeur had in de Edisonstraat te Eindhoven drie jongens opgepikt voor een ritje naar Oirschot. Gekomen op de Markt, sprongen de drie uit de taxi en renden hard weg. De chauffeur achterhaalde een van hen op de kruising met de Deken Frankenstraat. Direct daarop kwam een van hen teruggelopen en dreigde met een bierfles de chauffeur. De jongens wisten te ontkomen. De politie stelt een onderzoek in.
Gemert: Diefstal uit woning
Maandagmiddag omstreeks 16.45 uur is er vanuit een woning aan de Prior Davidtsstraat een boormachinekoffer, met daarin een boorhamer, weggenomen. Toegang tot de woning werd verkregen middels een niet afgesloten deur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie