Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kandidaten tv-programma Robinson betrapt op diefstal

Datum nieuwsfeit: 01-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
NET5

Persberichten

LAATSTE NIEUWS!

'EXPEDITIE ROBINSON': HONGERIGE KANDIDATEN BETRAPT OP DIEFSTAL!

Momenteel lopen in Maleisië de opnames af voor het reallife survival soap 'Expeditie Robinson', het programma dat NET 5 en de Belgische zusterzender VT 4 vanaf oktober op het scherm zullen brengen. In deze dertiendelige reeks gaan zestien mensen een overlevingsstrijd aan op een onbewoond tropisch eiland.

Begin juni begonnen acht Nederlanders en acht Vlamingen aan het avontuur van hun leven.
'Expeditie Robinson', de Nederlands-Vlaamse survivalsoap dropte hen op een onbewoond eiland in de Zuidchinese zee bij Maleisië.
Al vanaf dag één werd het de zestien deelnemers duidelijk: de afvalrace 'Expeditie Robinson' is keihard en onvoorspelbaar. Dag in dag uit vechten ze tegen de hitte, de insecten en vooral de honger.Voortdurend zijn ze opzoek naar eten op het eiland en dat is er niet genoeg!

Na een aan tal weken in de meest primitieve omstandigheden is er opschudding gekomen nadat de productie ontdekte dat enkele Robinsons stiekem de lunchbox van de cameracrew hadden geplunderd! (Deze cameraploegen volgen van zonsopgang tot zonsondergang de activiteiten in het kamp en verlaten telkens na afloop het Robinsoneiland.)

Blijkbaar werd voor sommigen de honger te zwaar en de verleiding te groot, na vele dagen te hebben geleefd van het schaarse eten dat in de natuur is te vinden. De cameraploegen houden zich aan strikte regels en zorgen er onder meer voor niet te eten of te drinken in aanwezigheid van de kandidaten. Bovendien houdt men de eigen voorraden ver genoeg van de kampen.

De strijd om de titel van Robinson Crusoë belooft ongetwijfeld spannend te worden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie