Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Arbeidsvoorziening ziet gunstig beeld arbeidsmarkt

Datum nieuwsfeit: 01-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Arbeidsvoorziening voorziet positieve ontwikkelingen arbeidsmarkt

Datum: 1 augustus 2000

De prognoses die Arbeidsvoorziening jaarlijks uitbrengt over de landelijke en regionale arbeidsmarkt laten een aanhoudend gunstig beeld zien. Het aantal arbeidsplaatsen neemt fors toe door de aanhoudend sterke economische groei. Arbeidsvoorziening verwacht een werkgelegenheidsgroei van ca. 550.000 banen in drie jaar tijd. Deze krachtige werkgelegenheidsontwikkeling zorgt voor veel vacatures. De beroepsbevolking zal de komende twee jaar groeien met 140.000 personen per jaar. Omdat de beroepsbevolking de komende jaren naar verhouding minder stijgt dan de werkgelegenheid zal de werkloosheid verder dalen. Het aantal ingeschrevenen bij de arbeidsbureaus neemt daardoor ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie