Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ViaVia.nl breidt uit met veilingsite

Datum nieuwsfeit: 02-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
ViaVia.nl breidt uit met veilingsite voor vrijetijdsdiensten en -producten

Amsterdam, 2 augustus 2000 - ViaVia.nl, de aanbieder van gratis online en offline rubrieksadvertenties, start vandaag met de ‘Funtimes Veiling', een internetveiling voor vrijetijdsdiensten en -producten op de ViaVeiling.nl website. ViaVia biedt deze nieuwe dienst aan in samenwerking met belangrijke partners zoals Six Flags Holland voor entreekaartjes voor het pretpark, United International Pictures voor bioscoopkaartjes, Vliegreizen.nl voor vliegtickets, Bleekemolens Race Planet voor go-cart racing, Hotel Zuiderduin te Egmond voor hotelaccommodaties en Virgin Balloonflight voor een luchtballonvaart. Op de meeste producten geldt een startbod van fl 1,-. De uiteindelijke prijs komt tot stand door vraag & aanbod, maar zal de oorspronkelijke prijs nooit overschrijden.

Veiling met spelelement
Funtimes combineert de veiling met een spelelement. Het Funtimes veilingspel zorgt voor fun en spanning doordat het laat zien of men in de winnende zone zit of dat het bod verhoogd moet worden om het artikel te bemachtigen.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie