Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Prijsvergelijker PcBuy.nl gelanceerd

Datum nieuwsfeit: 02-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PcBuy.nl de compleetste prijsvergelijker vandaag gelanceerd.

Vandaag is Pcbuy.nl geopend, een website voor de bezoeker die weet wat hij wil. Na invoeren van een typenummer zoekt Pcbuy.nl in meer dan 100 winkels naar het gewenste produkt. De bezoeker krijgt direct op het scherm alle prijzen te zien, van laag naar hoog gesorteerd.

Pcbuy.nl pretendeert geen koophulp te zijn, en geeft geen adviezen over de produkten, maar voorziet in een toenemende behoefte van eenvoud en transparantie. Geen verborgen reclame, of achterlaten van e-mailadressen. Geen sturing in de richting van een bepaald produkt, of scherm na scherm met vragen. Pcbuy biedt simpelweg alle prijzen en omschrijvingen van het gezochte produkt.

PcBuy.nl heeft hiermee een aparte status in de toenemende wildgroei van prijsvergelijkers. Na slechts een klik op de knop heeft de bezoeker een overzicht met alle winkels waar het gewenste artikel te koop is en voor welke prijs.

Pcbuy.nl heeft momenteel de prijslijsten van 110 hard- en software winkels opgenomen, met meer dan 60.000 produkten, welke om het uur worden geupdate.

Er is gebruik gemaakt van de intelligent agent technologie van Nieuw.nl, de bekendste prijsvergelijker op hardwaregebied. Volgens Nieuw.nl betekent Pcbuy.nl geen concurrentie maar een welkome aanvulling, gericht op de doelgroep die precies weet wat hij of zij wil.

Pcbuy.nl is te vinden op internet: www.pcbuy.nl

Voor de pers:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pcbuy.nl: Telefoon: 050 5792333
Fax 050 5792329
E-mail: (info@pcbuy.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie