Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bezorgdheid over hondenklimaat in Duitsland

Datum nieuwsfeit: 02-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Bezorgd over hondenklimaat in Duitsland

Amerfoort, 2 augustus 2000 - Het Platform Preventie Hondenbeten maakt zich ernstige zorgen over de benarde situatie van bepaalde hondenrassen in Duitsland. Na een aantal ernstige bijtincidenten heeft de Duitse overheid besloten om rassen die zij beschouwt als agressief, volledig te verbieden. Honden van deze rassen zullen worden afgemaakt. In Nederland heeft de hondensector samen met minister Brinkhorst beleid ontwikkeld ter preventie van hondenbeten. Dit beleid kan voorkomen dat dieronvriendelijke maatregelen zoals in Duitsland worden getroffen, en is bovendien effectiever bij de bestrijding van hondenbeten. Vandaag heeft het Platform Preventie Hondenbeten ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie