Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 02-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 2-08-2000 1e persbericht 2 augustus 2000

Berichten uit de regio

Eindhoven: Fietsendiefstal
Een 31-jarige Eindhovenaar is dinsdag om 18.35 uur in zijn woning aangehouden op verdenking van diefstal van een racefiets ter waarde van fl. 4.400,- vanaf de Hoogstraat op 27 juli jl.. De verdachte is ingesloten voor onderzoek.

Eindhoven: Onder invloed
Een 40-jarige automobilist uit Eindhoven is dinsdag om 20.30 uur aan de Cesar Franckstraat aangehouden. De verdachte bleek onder invloed nadat hij betrokken was bij een aanrijding met materiële schade op die straat. Bij de aanrijding schampte hij twee autos. Bij een ademanalyse blies de Eindhovenaar ruim 2,0 promille. Hij kreeg een rijverbod van 11 uur en zijn rijbewijs is ingevorderd. Er is proces verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Beroving
Een 23-jarige Eindhovenaar is dinsdagavond op het Frederik van Eedenplein beroofd van twee halskettingen. De man zag op een parkeerplaats twee mannen ruzien naast zijn daar geparkeerde auto. Toen hij vroeg of hij erbij mocht greep een van de mannen hem bij de hals, duwde hem tegen de auto en trok de twee halskettingen los. Het tweetal ruziede nog even door en liep korte tijd later weg; in het bezit van de twee halskettingen van het slachtoffer.
Waalre: Onder invloed
Aan de Zonnebloemlaan is in de nacht van dinsdag op woensdag een 36-jarige automobilist uit Waalre aangehouden voor het rijden onder invloed. Bij een ademanalyse blies de verdachte 1,25 promille. Er is proces verbaal opgemaakt en de man kreeg een rijverbod van 5 uur.
Someren: Diefstal auto
In de nacht van dinsdag op woensdag is rond 3 uur een Mercedes 300E, kenteken JT-LN-14, gestolen van de Nieuwstraat in Someren. De eigenaar zag nog juist twee mannen met zijn auto wegrijden, maar kon hen niet meer achterhalen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie