Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bouwplan in Berkel en Rodenrijs ter inzage

Datum nieuwsfeit: 02-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Berkel en Rodenrijs
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Berkel en Rodenrijs

Vrijstelling ex artikel 13 lid 6 Bestemmingsplan Rodenrijseweg

De Burgemeester van Berkel en Rodenrijs maakt bekend dat door N.A.M. Hakvoort een verzoek is ingediend voor een vrijstelling ex artikel 13 lid 6 van het bestemmingsplan Rodenrijseweg ten behoeve van het realiseren van een schuur aan de Rodenrijseweg 513 A alhier. Het plan is in strijd met het geldende bestemmingsplan "Rodenrijseweg".

Het College van Burgemeester en Wethouders heeft het voornemen vrijstelling te verlenen. Voordat hiertoe wordt overgegaan ligt het bouwplan met ingang van 2 augustus 2000 gedurende twee weken voor een ieder ter inzage bij de Afdeling Vergunningen en Toezicht van 09.00 uur tot 12.15 uur.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen schriftelijke bedenkingen tegen het verlenen van de vrijstelling worden ingediend bij het College van Burgemeester en Wethouders, Postbus 1, 2650 AA BERKEL EN RODENRIJS.

Berkel en Rodenrijs, 2 augustus 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie