Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Première varend muziektheater Ship of Fools op Texel

Datum nieuwsfeit: 03-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

VVV TEXEL

Première varend muziektheater Ship of Fools op Texel
PERSBERICHT

Première Muziektheater Ship of Fools op Texel

Op donderdag 3 augustus geeft Ship of Fools op Texel de Nederlandse première van de voorstelling Op het Randje. Varend muziektheater Ship of Fools wordt bemand door 12 artiesten uit 4 verschillende continenten: de Azart crew met oprichter drs. August Dirks, als kapitein, manager en acteur.

De eerste voorstelling op Texel is donderdagavond 3 augustus om 22.00 uur. Ook op 4, 5 en 6 augustus zijn er avondvoorstellingen en er is een matinee op zaterdag 5 augustus om 16.00 uur. De toegangsprijs verschilt per locatie. Soms moeten mensen levensmiddelen meebrengen, soms kindertekeningen, maar op Texel wordt het publiek gewogen en betaalt 11 cent per kilo. Boven 91 kilo is de toegang echter gratis! Wie durft?

De voorstelling van Ship of Fools vertelt het verhaal van de mensheid door de eeuwen heen. Zelf zegt Azart een loflied op de zotheid te zingen. Acteurs, drum, piano, hobo, cello, circus en niet te vergeten het publiek vormen samen een origineel spektakel voor bewoners en bezoekers van Texel.

Het varend muziektheater bezocht tot nu toe 99 plaatsen in 17 landen. Na de première op Texel meert het schip nog aan in meerdere plaatsen in Nederland, maar in ieder geval in Amsterdam tijdens Sail 2000 De Amsterdamse kabelzender Kleurnet laat wekelijks een 30-minuten durende docu-soap over de belevenissen van de bemanning zien. Achtergrondinformatie vindt u ook op www.azart.org

Noot voor de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie