Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vrijstellingsverzoek bestemmingsplan Berkel en Rodenrijs

Datum nieuwsfeit: 03-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Berkel en Rodenrijs
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Berkel en Rodenrijs

Voornemen vrijstelling ex artikel 19 WRO

De Burgemeester van Berkel en Rodenrijs maakt bekend dat door de afdeling Welzijn van de gemeente Berkel en Rodenrijs een verzoek is ingediend voor een vrijstelling ex artikel 19 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (25 mei 1998, Stb. 423) ten behoeve van de aanleg van zes grassportvelden met bijbehorende voorzieningen ten noordwesten van het huidige sportcomplex in de Meerpolder. De aanleg is een onderdeel van de herstructurering van het Sportpark Het Hoge Land. De aanleg van de grassportvelden met bijbehorende voorzieningen is in strijd met het geldende bestemmingsplan "Landelijk Gebied".

Het College van Burgemeester en Wethouders heeft het voornemen vrijstelling van de bepalingen van het geldende bestemmingsplan te verlenen.

Voordat hiertoe wordt overgegaan ligt het verzoek met ingang van 3 augustus 2000 gedurende veertien dagen voor een ieder ter inzage bij de afdeling Ruimte van 08.30 tot 13.00 uur.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen schriftelijk bedenkingen tegen het voornemen tot het verlenen van de vrijstelling worden ingediend bij het College van Burgemeester en Wethouders van Berkel en Rodenrijs, Postbus 1, 2650 AA BERKEL EN RODENRIJS.

Berkel en Rodenrijs, 2 augustus 2000.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie