Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom

Datum nieuwsfeit: 03-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 3-08-2000

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom, 09.00 uur
Verkeersongeval Mendes da Costalaan

NIEUWEGEIN Woensdagochtend om kwart voor negen ontstond een ongeval op de Mendes da Costalaan. Een 23-jarige vrouw uit Nieuwegein wilde vanuit een parkeerhaven wegrijden en zag hierbij een naderende auto over het hoofd. De bestuurster van deze auto, een 51-jarige vrouw uit Nieuwegein botste hierdoor tegen de auto aan. Bij de 23-jarige vrouw zat ook een 51-jarige vrouw in de auto. Beiden zijn voor onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht. De andere bestuurster en inzittende raakten niet gewond. Beide autos moesten worden weggesleept.

Hennepplantage ontmanteld

SCHALKWIJK - Aan de Provincialeweg werd dinsdagmiddag om half twee een hennepplantage ontmanteld. Een tip leidde de politie naar de kwekerij waar zij 849 hennepplanten aantroffen en een professionele installatie (waterpompen, ventilatoren, filters, beregeningsinstallaties e.d.). Alles werd in beslag genomen en de planten werden vernietigd. Uit onderzoek bleek dat de verdachte zich ook schuldig maakte aan het illegaal aftappen van stroom. Er werd nog geen verdachte aangehouden.

Man laadt straatstenen in

IJSSELSTEIN Een 37-jarige man uit IJsselstein werd woensdagavond om negen uur betrapt door een voorbijganger toen hij op de Schepenensingel straatstenen inlaadde. De politie werd gewaarschuwd en naar aanleiding van het kenteken van de auto, reden zij naar zijn woning. Daar was hij net bezig de stenen uit te laden om zijn terrasje (van dezelfde stenen) te voltooien. De politie zal met de uitvoerder contact opnemen.

Met een slok teveel op

NIEUWEGEIN - Omdat hij wat slingerend door de wijk Galecop reed, woensdagnacht om drie uur, wilde de politie een automobilist controleren op het gebruik van alcohol. De man had echter een behoorlijke snelheid, reed op de kruising met de A.C. Verhoefweg door rood en reed vervolgens rechtsaf de Batauweg op. De agenten gaven de man een stopteken en hij stopte uiteindelijk op de Zebraweide. Daar bleek het te gaan om een 30-jarige man uit Driebergen/Rijsenburg die 1,4 promille alcohol in zijn bloed had. De man werd aangehouden en kreeg een rijverbod van vijf uren. Tegen de man werd proces-verbaal opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie