Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Palmtop Software kondigt Millenium Street Planner aan

Datum nieuwsfeit: 03-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

---

Onderwerp: Streetplanner Millenium voor Psion
Auteur: Filip Van Eetvelde
E-mail: Filip@psion-be.com
Bedrijf: Micro-Connection Distribution
Adres: Korte Sint-Annastraat 6
Plaats: 2000 Antwerpen
Tel.: 03 232 34 68
Fax: 03 226 17 49

PERSBERICHT :

Een straatlengte voorsprong met Millenium Street Planner van Palmtop Software :

Palmtop Software, wereldwijd de
belangrijkste ontwikkelaar van software voor PDA's kondigde vandaag Street Planner Millenium aan. Deze update van het bekende softwarepakket biedt gedetailleerde plattegronden van meer dan
30.000 steden in heel Europa.

Street Planner Millenium kan ook eenvoudig gebruikt worden in combinatie met een GPS ontvanger (Global Positioning System), waardoor gebruikers steeds hun exacte positie op het scherm kunnen aflezen.

Street Planner Millenium is verkrijgbaar in twee versies : Groot-Brittannik of Europa. Het programma plant de beste route tussen het vertrekpunt van de gebruiker en elke andere bestemming binnen dezelfde stad. Street Planner houdt rekening met het feit of de gebruiker zich te voet ofwel met de auto verplaatst.

Indien de gebruiker zich met de auto verplaatst, wordt er informatie in verband met eenrichtingsstraten weergegeven, en verder kunnen problematische verkeersknooppunten vermeden worden. De voetganger krijgt informatie omtrent binnenwegen en verkeersvrije straten. De kaarten in Street Planner Millenium tonen zowel de kleinste zijstraatjes zowel als de grote verkeersaders, en maken het mogelijk om steeds de beste route door een stad te bepalen.

Street Planner Millenium werkt op het EPOC platform, en is bijgevolg compatibel met de Psion Revo, Series 5 mx en Series 7 en NetBook. Op de Series 7 en NetBook worden de kaarten in kleur weergegeven, wat de aanduidingen voor rivieren, parken en grote wegen nog eenvoudiger maakt. Het programma kan gebruikt worden in combinatie met Route Planner Millenium. De twee programma's samen maken navigeren in en tussen steden nog makkelijker.

Corinne Vigreux, Managing Director van Palmtop Software verklaarde : "We ontwikkelen al negen jaar lang software voor PDA's, en we zijn er trots op dat we nuttige producten voor mobiele gebruikers kunnen aanbieden. Street Planner Millenium is een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die z'n weg moet zoeken in een vreemde stad, of gewoon voor iemand die de kortste weg in z'n eigen stad wil vinden".

"Street Planner Millenium is het perfecte hulpmiddel voor mobiele gebruikers. Dit is echt het soort software die we graag voor Psion ontwikkeld zien" verklaarde Anthoney Garvey, hoofd PR van Psion PLC

PalmTop Software is de grootste uitgever ter wereld van software voor EPOC computers, Palm portables, apparaten onder Windows CE en compatibele randapparatuur. Deze in Nederland opgerichte onderneming is gespecialiseerd in het ontwikkelen van krachtige, maar vlot te gebruiken applicaties voor mobiel computergebruik. www.palmtopsoftware.com

Perscontact : Filip Van Eetvelde : 03/213 65 46 :
Filip@psion-be.com


---

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie