Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Website Voorbeeldprojecten geheel vernieuwd

Datum nieuwsfeit: 03-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nationaal Dubo Centrum

Website Voorbeeldprojecten geheel vernieuwd

Met ingang van heden is de geheel vernieuwde website van de Voorbeeldprojecten Duurzaam en Energiezuinig Bouwen te bezoeken. Hier worden de resultaten gepresenteerd van de 28 gerealiseerde woningbouwprojecten en 16 utiliteitsbouwprojecten. Geactualiseerde projectbeschrijvingen met foto's en overzichten van betrokken partijen, kosten en toegepaste dubomaatregelen geven inzicht in de praktijkervaringen met duurzaam bouwen en in de technische en financiële haalbaarheid.

Met het Programma Voorbeeldprojecten Duurzaam en Energiezuinig Bouwen is veel ervaring opgedaan met duurzaam bouwen in de praktijk. Wat kunnen we er van leren? Wat moet vooral anders en wat verdient navolging? Hoewel het Programma formeel afgesloten is op 31 december 1999 hebben de resultaten ervan hun doorwerking. Zo zijn er verschillende publicaties uitgebracht, die eveneens te vinden en te bestellen zijn op de website.
De Voorbeeldprojecten worden op de website op verschillende wijzen ontsloten: via de regio of gemeente waarin het project zich bevindt, via het criterium woning- of utiliteitsbouwproject en via het dubothema dat extra aandacht heeft gekregen binnen het project. Dit laatste criterium is momenteel echter nog niet te gebruiken.
3 augustus 2000


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie