Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Drenthe

Datum nieuwsfeit: 03-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

van donderdagmorgen 3 augustus 2000
13:42 donderdag 3 augustus 2000

Emmen, roken slecht voor de gezondheid
Reed gisteravond een 22-jarige man uit Emmen met zijn auto over de Zuidbargerstraat. Toen hij tijdens het rijden het raam opende om een sigarettenpeuk weg te gooien raakte hij even het spoor bijster en kwam met de rechterwielen in de berm terecht waarna hij tegen een lichtmast tot stilstand kam. Hij raakte daarbij niet gewond, de auto raakte behoorlijk beschadigd en de lichtmast werd totaal vernield.
Zuidlaren, alcomobilist
Reed vannacht omstreeks 01.20 uur een 29-jarige man met zijn auto over de Batinghe. Na een alcoholcontrole bleek hij een promillage te hebben van 0,57. Met snelrecht en een rijverbod van 1 uur kon hij het bureau verlaten.

Marwijksoord, diefstal uit schuur
Deed gisteravond een 56-jarige man aangifte van diefstal uit zijn afgesloten schuur/garage. Twee ATB-fietsen met een gezamenlijke waarde van f 8.500,- werden weggenomen evenals een boor- en schuurmachine. Niet bekend hoe men de garage is binnengekomen.
Assen, diefstal ui winkel
Werd door medewerkers van een warenhuis aan het Koopmansplein een 40-jarige man uit Assen op heterdaad betrapt toen hij een trainingsbroek wegnam zonder te betalen. Hij had het beveiligingslabel van de broek, waarde bijna zeventig gulden, verwijderd.
Assen, inbraak sportwinkel
Werd vannacht de ruit van de sportwinkel aan de Stadsbroek vernield waarna men kon binnenkomen en sportkleding wegnam. Nog niet bekend hoeveel er weg is.

Assen, alcoholcontrole
Werd gisteravond enkele uren lang en alcoholcontrole gehouden aan de Europaweg-Zuid en Peelo. In totaal bliezen 112 bestuurders waarvan geen enkele teveel alcohol had gedronken. In Roden werden tijdens de surveillance gisteravond 25 blaastesten afgenomen, ook hier geen overtredingen vastgesteld.

Klazienaveen, recordpoging mislukt
Werd gistermiddag na klachten uit de omgeving de geheime zender Korea-team in beslag genomen. Een 17-jarige jongen was samen met vijf andere mannen vanuit een woning aan de Broekweg maandagmorgen jl. om 06.00 uur begonnen aan een marathonuitzending. De zender en de voeding werden in beslag genomen.

Assen

Lasershield in auto kost geld. Klik op Sneu Geld.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Bert Peters
0592 - 361294

0653 - 238059

Bert Peters, 0592 361294 of 0653 238059

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie