Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Microsoft levert openbare bètaversie van Application Center

Datum nieuwsfeit: 03-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Microsoft levert openbare bètaversie van Application Center 2000

Implementatie- en managementgereedschap voor Windows 2000-applicaties op .NET-servers laat bedrijven van elke omvang profiteren van bedrijfsbrede schaalbaarheid

Schiphol-Rijk, 3 augustus 2000 - De bètaversie van Microsoft Application Center 2000 is vanaf vandaag beschikbaar. Dit implementatie- en managementgereedschap voor Windows 2000-applicaties maakt deel uit van de .NET-bedrijfsserverfamilie. Met deze publieke bètaversie van Application Center 2000 kunnen bedrijven van elke omvang voor het eerst schaalbaarheid op bedrijfsniveau en vereenvoudigd beheer voor hun Web- en COM+-applicaties realiseren. Het definitieve product wordt in het vierde kwartaal 2000 verwacht.

Application Center 2000 zorgt eveneens voor ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie