Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

WODC-Informatiedesk Ministerie van Justitie

Datum nieuwsfeit: 03-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Justitie

Doelstelling & afdelingen

WODC


WODC-Informatiedesk

Op het gebied van informatieverstrekking werken de afdelingen SIBa (Statistische Informatie en Beleidsanalyse) en DIV (Documentaire Informatievoorziening) van het WODC samen in de Informatiedesk.

Bij de Informatiedesk kunt u terecht voor:

* informatie over activiteiten, producten en diensten van (de afdelingen van) het WODC;

* telefonische of schriftelijke (openbare) statistische informatie aangaande het justitieveld;

* aanvragen van literatuurlijsten over een deelonderwerp van het criminaliteitsvraagstuk (criminologie, victimologie, preventie, delictsvormen, politie, justitiële organisatie, straffen, strafrechtspleging, gevangeniswezen en reclassering (zowel over Nederland als over andere landen).

Bereikbaarheid

De informatiedesk is op verschillende manieren te benaderen: Let op! Wegens verhuizing van het WODC is de Informatiedesk gesloten in de week van 14 t/m 21 augustus.

* telefonisch onder nummer 070-3706553 op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 13.00 uur (in juni, juli en augustus)
* per fax: 070-3707948

* per e-mail: (Wodcinfo@wodc.minjust.nl)

* schriftelijk:
WODC-informatiedesk (H 1416)
Ministerie van Justitie
Postbus 20301
2500 EH Den Haag

Voor het lenen of bestellen van publicaties, aanvragen van fotokopieënkunt u terecht bij de bibliotheek van het WODC (tel. 070-3706554) .

Bezoeken Bibliotheek

Het is mogelijk om de bibliotheek van het WODC te bezoeken (Schedeldoekshaven 100, nabij Centraal Station Den Haag). Wij verzoeken u vriendelijk om dan een afspraak (tel. 070-3706554) te maken bij onze administratie.
Let op! Wegens verhuizing van het WODC is de bibliotheek van 7 t/m 25 augustus gesloten.Zoeken in het Documentatiebestand

Degenen die Justweb kunnen raadplegen, hebben de mogelijkheid om rechtstreeks publicaties te zoeken in de geautomatiseerde catalogus van het WODC-documentatiebestand alsmede de catalogus van de Centrale Bibliotheek van Justitie. Nadere informatie is te vinden onder: inhoud van het documentatiebestand.


WODC- informatiedesk
tel. (070)-3706553, fax. (070)-3707948 e-mail: (Wodcinfo@wodc.minjust.nl) redacteur WODC-site: Hans van Netburg e-mail: cnetburg@best-dep.minjus.nl

Laatst gewijzigd: 03-08-2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie