Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Speeltuin 't Brakkefort Nijmegen gesloten wegens giftdampen

Datum nieuwsfeit: 04-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nijmegen


Speeltuin 't Brakkefort gesloten vanwege giftdampen

Vanmorgen omstreeks 10.30 uur is in speeltuin 't Brakkefort aan de Kan. Mijlinckstraat 18 bij werkzaamheden een geringe hoeveelheid natrium hypochloriet (chloor) met zwavelzuur samengebracht waarbij giftige dampen vrijkwamen. Door de medewerk(st)ers is op zeer adequate wijze gehandeld. De ruimte waarin de vermenging van stoffen plaatsvond is afgesloten en de betrokken instanties zijn onmiddelijk geïnformeerd. De brandweer heeft de speeltuin onmiddellijk ontruimd en de directe omgeving afgezet. De brandweer heeft het vat waarin de stoffen waren samengebracht gesloten en de ruimte waarin het vat staat natgehouden om verspreiding van giftige dampen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie