Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Oss

Datum nieuwsfeit: 04-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Oss 4-08-2000
Persbericht district Maasland

MAN AANGEHOUDEN (Oss) Donderdagavond is een 32-jarige man uit Nijmegen aangehouden. Op de Rijksweg N50 onder Geffen haalde de man een auto rechts in. Vervolgens sneed hij de auto die hij juist rechts had ingehaald door plotseling naar links te gaan. De bestuurder van die auto, een 26-jarige man uit Oss gaf hierop een lichtsignaal om te waarschuwen. De Nijmegenaar reageerde hierop door in de richting van de inzittenden van de auto uit Oss met een stok te dreigen. Hij bleef de auto vervolgens achterna rijden via Nuland, Heesch weer terug naar Oss. In Oss werd de man aangehouden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. De houten wapenstok werd in beslag genomen.

AUTOGORDELCONTROLE (Oss) Donderdagmiddag is op de Wethouder van Eschstraat in Oss controle gehouden op het gebruik van autogordels. Totaal 7 personen werden bekeurd omdat ze de autogordel niet gebruikten.

h TE VEEL GEDRONKEN (Oss) In de nacht van donderdag op vrijdag is een 20-jarige man uit Oss bekeurd omdat hij met een auto reed terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod en een geldboete van fl. 400,-. De controle vond om 02.40 uur plaats op de Heuvel in Oss. h In dezelfde nacht werd ook een 47-jarige man uit Oss bekeurd omdat hij met een auto reed terwijl hij te veel had gedronken. De man kreeg een rijverbod. De controle vond plaats om 02.45 uur op de Cereslaan in Oss.

BESTELAUTO GESTOLEN (Maren Kessel) In de nacht van donderdag op vrijdag is vanaf de Nieuwe Provincialeweg in Maren Kessel een witte Mercedes 410 D bestelauto gestolen. Het kenteken van de auto is VX-48-NR.

INBRAAK SCHUUR (Oss) In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een schuur bij een woning aan de Westhaag in Oss. Een deur van de schuur werd opengebroken. Voor duizenden guldens aan visspullen werden gestolen.

MAN GEWOND BIJ AANRIJDING (Oss) Vrijdagmorgen rond 11.15 uur is een 61-jarige man uit Oss gewond geraakt bij een aanrijding. De man reed met zijn driewieler over de Raadhuislaan nabij de kruising met de Molenstraat. Daar moest hij stoppen voor het rode verkeerslicht. Toen het licht groen werd reed de man door in de richting Oostwal. Op de kruising werd de man aangereden door een groene Volkswagen bestelauto. De bestuurder van die auto is niet gestopt, maar verder gereden in de richting van de Wethouder van Eschstraat. Het slachtoffer kwam door de aanrijding te vallen. Hij moest worden behandeld aan enkele hoofdwonden en kneuzingen. De politie is op zoek naar de bestuurder van de groene Volkswagen bestelauto. Getuigen die informatie kunnen geven, worden verzocht contact opnemen met de politie, telefoon 0412 ¡V 654 111.

AUTO GESTOLEN (Oss) Vrijdagmorgen is vanaf een parkeerterrein aan de Lievekamplaan in Oss, een groene Hyundai H100 bestelauto gestolen. Het kenteken van de auto is VH-HX-34.

SNELHEIDSCONTROLE (Vorstenbosch) Vrijdagmorgen zijn er 15 automobilisten bekeurd omdat ze te hard reden op de Nistelrodesedijk in Vorstenbosch. De hoogst gemeten snelheid was 107 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie