Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug

Datum nieuwsfeit: 04-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 4-08-2000

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug, 08.30 uur
Snelheidscontrole N225

RHENEN Gisterochtend werd op de Grebbeweg (N225) een snelheidscontrole gehouden in het kader van het handhavings- en voorlichtingsproject N225. In totaal werden 999 voertuigen gemeten. Hier reden 160 bestuurders te hard. De hoogst gemeten snelheid betrof 75 km/u waar 50 km/u maximaal is toegestaan.

Controle 'De Heuvelrug rijdt nuchter'

AMERONGEN In het kader van het handhavings- en voorlichtingsproject 'De Heuvelrug rijdt nuchter' werd gisteravond een alcoholcontrole gehouden op de Koningin Wilhelminaweg. Binnen twee uur ondergingen in totaal 61 bestuurders de blaastest.

Tot tevredenheid van de politie bleek niemand onder invloed van alcohol te rijden. Bovendien gaven verschillende bestuurders aan op de hoogte te zijn van de toename aan deze controles, waaruit blijkt dat de voorlichting en de veelvuldige controles preventief werkt.

Brommen onder invloed

DOORN Gisteravond werd op de Sandenburgerlaan een 20-jarige man uit Wijk bij Duurstede op een bromfiets aangehouden. De jongen reed zonder helm en botste bijna tegen de surveillanceauto van de politie op.

Na controle bleek de man onder invloed te zijn van alcohol. Tijdens een blaastest bleek de man met 1.85 promille te hebben gereden. De bromfiets van de man is in beslag genomen en hij zal een proces-verbaal ontvangen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie