Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht

Datum nieuwsfeit: 04-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 4-08-2000

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht, 09.15 uur
Rijden onder invloed

DE BILT Vannacht is een 27-jarige man uit Soesterberg op de Visserssteeg aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed. De man viel de agenten op toen hij in een onverzekerde auto reed. Toen hij gesommeerd werd om te stoppen reed hij bij het parkeren tot 2 maal toe een paaltje aan op de Visserssteeg.

Met goedvinden van de chauffeur heeft een agent de auto vervolgens geparkeerd. Na een blaastest bleek de man met 1.25 promille in zijn lichaam te hebben gereden in zijn auto. De man kreeg een rijverbod van 5 uur en zal een proces-verbaal ontvangen.

Verdachten auto-inbraak aangehouden

DE BILT Surveillerende agenten hebben gistermiddag een 26-jarige en een 30-jarige man uit Utrecht aangehouden op verdenking van het inbreken in personenwagens. De agenten zagen de twee mannen die zich verdacht bij een auto ophielden op de Holle Bilt. In de auto van de mannen werd een gestolen laptop aangetroffen. De mannen werden aangehouden en zijn meegenomen naar het bureau voor nader verhoor.

Snelheidscontroles in Binnensticht

DE BILT/DRIEBERGEN/GROENEKAN/ZEIST In district Binnensticht werden gisteren in verschillende gemeenten snelheidscontroles gehouden. Gistermiddag werd op de Utrechtseweg (N237) een snelheidscontrole gehouden. In totaal werden 1665 voertuigen gecontroleerd. Hiervan reden 152 bestuurders te hard. De hoogst gemeten snelheid betrof 128 km/u waar 80 km/u maximaal is toegestaan.
In Driebergen werd gisterochtend een snelheidscontrole gehouden op de Hoofdstraat. Hier werden 1908 voertuigen gecontroleerd. Hier werden 17 overtredingen geconstateerd. De hoogst gemeten snelheid betrof 68 km/u waar 50 km/u is toegestaan.
In Groenekan werd op de Koningin Wilhelminaweg (N417) op snelheid gecontroleerd. Hier werden gistermiddag 632 voertuigen gecontroleerd. Hier reden 34 bestuurders te hard. De hoogst gemeten snelheid betrof 80 km/u waar 50 km/u is toegestaan.
In Zeist werd eveneens op de Utrechtseweg gecontroleerd. Hier werden 1001 voertuigen gemeten. In totaal zullen 62 automobilisten een bekeuring krijgen voor snelheidsovertredingen. De hoogst gemeten snelheid van 75 km/u. Op de Boulevard werd ook een controle gehouden. Hier werden 677 voertuigen gecontroleerd waarvan 75 te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was hier 89 km/u.

Controle met lasergun

DRIEBERGEN Met behulp van de lasergun werd gisterochtend op snelheid gecontroleerd op de Langbroekerdijk. Hier werden 24 bestuurders bekeurd omdat zij hier te snel reden. De hoogst gemeten snelheid was 97 km/u waar 60 km/u maximaal is toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie