Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 04-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 4-08-2000 1e Persbericht 4 augustus 2000

Politieberichten

Eindhoven: Lokaalvredebreuk
Vrijdagmorgen om 2.55 uur is in een gebouw aan de Oirschotsedijk een 30- jarige man uit Eindhoven aangehouden. De man weigerde op vordering van de dienstdoende beveiligingsbeambte het pand te verlaten. De verdachte is ingesloten aan het politiebureau.

Eindhoven: Beroving
Vrijdagmorgen omstreeks 2.00 uur is op het Winkelcentrum Woensel een 18- jarige man uit Tilburg van zijn portemonnee beroofd. Hij liep daar richting Churchilllaan. Plotseling naderden hem twee bromfietsers. Bij hem gekomen gaf een van de bestuurders de Tilburger een klap in zijn gezicht, waarop hij viel. Een passagier stapte af en griste de portemonnee uit zijn broekzak. Direct daarop reden zij snel weg.
Eindhoven: Mishandeling>br> Vrijdagmorgen omstreeks 4.00 uur is in een horecagelegenheid aan het Stationsplein een 24- jarige man uit Horn mishandeld. Daar had een onbekende man tegen hem staan schreeuwen. Het slachtoffer wilde geen moeilijkheden en gaf de man een hand. Direct daarop sloeg en schopte de onbekende man hem. Vervolgens tilde de onbekende man hem op en werd hij buiten gezet. Het slachtoffer klaagde over pijn aan hoofd en armen. De politie stelt een onderzoek in.

Eindhoven: Vernieling
Vrijdagmorgen omstreeks 4.10 uur bevond een
politiesurveillanteneenheid zich, in hun stilstaande dienstauto, op het Stationsplein. Plotseling hoorden zij dat een persoon de achterruitwisser omboog en de achterklep van de auto opende. Na een korte achtervolging kon de verdachte, een 20- jarige man uit Veghel, worden aangehouden. Tegen de man is proces-verbaal opge-maakt.
Eindhoven: Vechten
Vrijdagmorgen om 2.30 uur is op het Stratumseind een 20- jarige man uit Eindhoven aangehouden. Een politiesurveillanteenheid zag daar een groepje jongeren staan. Plotseling sloeg de verdachte een jongen in zijn gezicht. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Helmond: Alcohol
Vrijdagmorgen om 0.30 uur is op de Oostdijk een 22- jarige automobilist uit Helmond aangehouden. De bestuurder viel op door zijn slingerend rijgedrag. Bij controle bleek hij gedronken te hebben. Hij blies 1,45 pro mille. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Hij kreeg een rijverbod van 7 uur en een proces-verbaal. Even daarna zag een politiesurveilance de personenauto van de 22- jarige Helmonder over de Vlierdensedijk rijden. Bij controle bleek de 37- jarige bestuurder uit Helmond, die even daarvoor als passagier in de auto zat, gedronken te hebben. Hij kreeg een rijverbod van 1 uur opgelegd.
Valkenswaard: Roodlichtcontrole

Donderdag tussen 11.00 uur en 11.25 uur is er een roodlichtcontrole gehouden op de kruising Dommelseweg / Luikerweg. 8 automobilisten kregen een proces-verbaal voor het negeren van het roodlicht.

Valkenswaard: Diefstal auto
Donderdag tussen 0.30 uur en 18.00 uur is er vanaf de Marco Polostraat een grijze personenauto, Opel Astra Tailgate, met het kenteken DV-PL-68, gestolen.

Best: Diefstal uit woning
Tussen donderdagavond 21.00 uur en vrijdagmorgen 1.15 uur is er vanuit een woning aan de Wever een playstation weggenomen. Toegang tot de woning werd verkregen na inklimming dakraam.

Veldhoven: Bedreiging
Donderdagmiddag om 16.05 uur is in de Roerenmaker een 17- jarige man uit Veldhoven aangehouden. Daar had hij enkele personen, die in de tuin aan het werken waren, bedreigd te zullen slaan. Tevens dreigde hij hun auto te vernielen. Verdachte verzette zich tegen zijn aanhouding. Hij is voor onderzoek ingesloten aan het politiebureau.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie