Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Breda geeft evenementenwijzer uit

Datum nieuwsfeit: 04-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda


BREDA GEEFT EVENEMENTENWIJZER UIT

De gemeente Breda heeft deze week de Evenementenwijzer uitgegeven. Dit boekje bevat informatie voor organisatoren van evenementen en heeft tot doel de communicatie tussen de gemeente en de organisatoren te verbeteren. De evenementenwijzer maakt duidelijk waar mensen allemaal rekening mee moeten houden bij het organiseren van een evenement en welke ondersteuning ze daarbij van de gemeente kunnen krijgen. De uitgave past binnen de totale verbetering van de dienstverlening rond evenementen.

In het boekje kunnen organisatoren vinden waar ze bij het organiseren van een evenementen aan moeten denken, wat ze van de gemeente kunnen verwachten, hoe en wanneer subsidie kan worden aangevraagd en hoe de vergunningprocedure verloopt. Daarnaast staat er in welke faciliteiten de gemeente (gratis) aanbiedt, met welke kosten ze rekening moeten houden, hoe de één-loket functie bij de gemeente eruitziet en welke organisaties in de stad ondersteuning bieden aan evenementen bijvoorbeeld op het gebied van publiciteit en reclame.

Het is de bedoeling de evenementenwijzer jaarlijks aan te passen. Op korte termijn wordt ook het aanvraagformulier voor het houden van een evenement herzien.

Uitgebreide informatie over het evenementenbeleid staat er niet in. Dat is te vinden in de Evenementennota.

De evenementenwijzer is bedoeld voor organisatoren van evenementen en is verkrijgbaar bij de balie voorlichting in het Stadskantoor. Hier is de wijzer tevens telefonisch op te vragen, telefoon (076) 529 30 03.

Breda, 3 augustus 2000

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie