Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

KLM past vervoersvoorwaarden aan

Datum nieuwsfeit: 04-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

KLM PAST VERVOERSVOORWAARDEN AAN

AMSTELVEEN, 4 augustus 2000 - KLM past met ingang van maandag 7 augustus a.s. haar algemene vervoersvoorwaarden voor Passagiers en Bagage aan. De wijziging betreft slechts één artikel. De bewuste paragraaf (Artikel 9. sub 4. (e)) heeft betrekking op de voorwaarden, waaronder het vervoer van geregistreerde bagage plaatsvindt. De aanpassing is gebaseerd op de wijzigingen die de International Air Transport Association (IATA) in oktober 1999 heeft doorgevoerd en die door de internationale luchtvaartmaatschappijen worden gehanteerd.

KLM heeft de bepaling aangepast naar aanleiding van de uitspraak van de President van de Arrondissementsrechtbank in Haarlem op ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie