Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord

Datum nieuwsfeit: 05-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 5-08-2000

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord
Vrouw door klusjesman bestolen

SOEST Afgelopen maandag is een 88-jarige inwoonster uit Soest in haar woning bestolen van een geldbedrag. De vrouw had een man, naar aanleiding van een door hem geplaatste advertentie, uitgenodigd enkele schildersklussen in haar woning uit te voeren.

De man verdween maandag jl. voor het doen van enkele inkopen en keerde niet meer naar de woning van de vrouw terug om de werkzaamheden af te maken. Daarna bleek dat een geldbedrag werd vermist. De vrouw heeft aangifte gedaan van diefstal en de politie heeft de zaak in onderzoek.

De politie waarschuwt er voor om zorgvuldige afspraken te maken bij het in dienst nemen van dergelijke klusjesmannen. Het wordt niet uitgesloten dat dergelijke praktijken meer gebeuren.

Kartmotoren gestolen

SOEST In de nacht van 3 op 4 augustus werd er ingebroken bij een werkplaats van kartmotoren in Soest.

Uit de werkplaats werden voornamelijk motoren van karts, 125cc weggenomen. Ook werden twee complete karts gestolen. De politie heeft de diefstal in onderzoek.

Asbestplaten gevonden

BAARN Gistermiddag rond half twee meldden twee buurtbewoners dat zij op het braakliggend bouwterrein aan de Ericastraat twee gebroken asbestplaten hadden gevonden. De politie heeft hierop contact opgenomen met een asbestverwijderaar.

Hoewel het terrein met hekken is afgesloten is het nu ook met rood/wit lint afgesloten. Na de bouwvak zal de asbestsanering plaatsvinden. De politie onderzoekt de herkomst van de platen. De politie raadt ouders aan hun kinderen niet op het terrein te laten spelen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie