Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zevende editie Hemelrijk Goes Western Countryfestival

Datum nieuwsfeit: 06-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 18 JUNI 2000

Hemelrijk Goes Western: zondag 6 augustus

Volkel

- Zondag 6 augustus is het zover. Recreatiepark Hemelrijk organiseert samen met Country Club Jolly Jumper de 7e editie van het Hemelrijk Goes Western Countryfestival. De organiserende Countryclub Jolly Jumper eindigde voor de zesde maal op een 1e plaats en het festival op een 2e plaats in de Dutch Country Music Poll 1999. Het evenement werd vorig jaar bezocht door zo'n 17.000 bezoekers.

Ook dit jaar zijn er weer volop activiteiten voor jong en oud. Het evenement begint om 13.00 uur en zal tot 21.00 uur doorgaan. Het park is geopend vanaf 10.00 uur. De toegang bedraagt ƒ9,- per persoon. Voor abonnementhouders van Recreatiepark Hemelrijk is de toegang gratis.

Artiesten

Voor de countryliefhebber zijn de artiesten ook dit jaar zeker geen onbekenden. Het festival zal geopend worden met een optreden van Steel Horse. Vervolgens zullen ook Shayenne, W.ox, Trespass m.m.v. AmyLee Bennet het podium betreden. De speciaal uit Schotland overgekomen Jolene & Barry en de Longriders uit Engeland maken het

programma compleet. De traditionele afsluiting vindt plaats om 20.55 uur met het lied "Making Friends" dat door de aanwezige artiesten gezamenlijk ten gehore zal worden gebracht. De presentatie wordt wederom verzorgd door Wim Pols.

Activiteiten

Jong of oud, actief of liever toekijkend vanaf het terras, voor ieder wat wils. Vanaf 13.00 uur zullen de diverse country-artiesten uit binnen- en buitenland het podium betreden. Er is een grote (1200 m²) dansvloer aanwezig waar de ervaren, maar ook de minder ervaren danser een pasje kan wagen. Verder is er ook de gezellige westernmarkt met vele kraampjes met country- en cowboyartikelen, zoals kleding en hoeden. Ook dit jaar is het weer mogelijk om een gratis huifkartocht te maken en kunnen de kinderen deze dag ook ponyrijden, hetgeen eveneens gratis is.

Recreatiepark Hemelrijk

Ook tijdens het Countryfestival kunnen de kinderen spelen in de speeltuinen van het park of in het strandbad. In binnenspeeltuin Zeeroversland vervelen jong en oud zich geen moment. De allerkleinsten kunnen heerlijk spelen in het ballenbad en springen op het piratenschip-springkussen. Voor de durfals zijn er wentelende touwladders, een 9-meterhoge zespersoons glijbaan en nog veel meer. Met het kleurrijke ballenbad, de paardjescarrousel en de mini-autoscooters hangt in de overdekte Kinderkermis een vrolijke kermissfeer. In de buiten is het een gezellige drukte tussen auto- motor- en treingeluiden.

De grote recreatieplas in een prachtige omgeving biedt als het warm is de nodige verkoeling. De kleintjes kunnen in het afgebakende gedeelte van de plas rondspartelen. Het strandbad is de perfecte locatie om te zwemmen, te waterfietsen, te surfen, een ritje op de banana-ride te maken of gewoon van de zon te genieten. Sportieve mensen zonder hoogtevrees kunnen een sprong wagen met de nieuwe bungee-trampolines. Voor meer informatie kan men bellen met de infolijn van Recreatiepark Hemelrijk: (0413) 272 987 of raadpleeg de internetpagina: www.billybird.nl

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie