Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 07-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Persberichten van zondag op maandag
07:07 maandag 7 augustus 2000

Martin Panman
0651611628

Smilde

Inbraak in woning, auto gestolen
Zondagmorgen meldde een inwoner van Smilde dat er was ingebroken in zijn woning aan de Buitenroede in Smilde. De inbreker heeft aan de achterkant van de woning een aantal gaatjes in het kozijn geboord, waarna het raam geopend kon worden. Uit de woning verdween geld en de reservesleutels van de auto. Vervolgens werd de rode Ford Mondeo voorzien van het kenteken GT-PF-23 gestolen. De 33 jarige Smildiger deed aangifte.

Meppel

Schoorsteenbrand
Bij een woning aan de Stationsweg vloog zondagavond de schoorsteen in brand. De haard stond volgens de 39 jarige bewoner ongeveer 10 minuten aan. De haard trok slecht en buiten zag de bewoner de vlammen uit de schoorsteen komen. De brandweer bluste de brand, en zag dat een wespennest in de schoorsteen de brand veroorzaakt had.

Emmen

Zondagmiddag gebeurde er een ongeval op het fietspad van de Warmeerweg. Een man en een vrouw uit Emmen fietsten over het fietspad en op een gegeven moment kwam ze met de sturen tegen elkaar aan. Gevolg, beiden kwamen te vallen. De vrouw had enkele schaafwonden, maar de 49 jarige man brak zijn schouder en arm. Hij werd overgebracht naar het Scheperziekenhuis in Emmen.

Nijeveen

Vanmorgenvroeg controleerde een surveillance van de politie een 51 jarige automobilist uit Nijeveen. Onderzoek wees uit dat de auto van de man niet was verzekerd. Ook bleek hij een rijontzegging te hebben en wel voor het onverzekerd rijden met een personenauto. De auto van de bestuurder is inbeslaggenomen en hij krijgt opnieuw een proces-verbaal voor het onverzekerd rijden.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie