Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland Noord

Datum nieuwsfeit: 07-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 7-08-2000

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord, 12.15 uur extra
Politieman gewond geraakt bij aanrijding

BUNSCHOTEN Zondagavond rond half elf is een opvallend politievoertuig betrokken geraakt bij een eenzijdig ongeval. De 28-jarige politieman reed over de Gasthuisstraat richting Bisschopsweg. Hij was op weg met een spoedmelding naar een inbraakmelding in Soest. Bij de kruising met de Harsaterdrecht raakte hij van de weg waarbij de auto total loss raakte. De politieman is met verwondingen aan zijn hoofd en pols overgebracht naar ziekenhuis Eemland. De Regionale Verkeersdienst heeft de aanrijding in onderzoek.

Openingstijden bureau Bunschoten gewijzigd

BUNSCHOTEN- Vanaf vrijdag 11 augustus aanstaande zijn de openingstijden van het politiewijkbureau te Bunschoten gewijzigd. Het bureau wordt vanaf die datum opengesteld op vrijdagavond van 18.30 uur tot 20.00 uur. Hiermee komt de openstelling van zaterdagochtend te vervallen. Het afgelopen jaar is gebleken dat de inwoners van Bunschoten/Spakenburg in plaats van zaterdagochtend liever op vrijdagavond een bezoek brengen aan het politiewijkbureau. Besloten is dan ook om de openingstijden hierop aan te passen. De overige openingstijden blijven ongewijzigd.

Overzicht openingstijden bureau Bunschoten:
Maandag t/m vrijdag: 08.30 uur 16.30 uur
Vrijdagavond: 18.30 uur 20.00 uur
Daarnaast kunt u ons 24 uur per dag bereiken op telefoonnummer 035-5487411.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie