Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ExtraTainment.com lanceert nieuwe website

Datum nieuwsfeit: 07-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
VRIJ VOOR PUBLICATIE

Rotterdam, 7 augustus 2000

PERSBERICHT

EXTRATAINMENT.COM LANCEERT WEBSITE
“It's in your face! And it won't come off!”

Vanaf vandaag, maandag 7 augustus 2000, is ExtraTainment.com (voorheen ExtraGratis.com) online met zijn nieuwe site www.extratainment.com. ExtraTainment.com is de enige website met iedere dag verse cartoons en meer. Je dagelijkse dosis cartoons, games en gadgets!

Recycle Dog
Uiteraard is Recycle Dog terug met elke dag weer gloednieuwe avonturen en meer poep dan ooit! Iedere dag nieuwe edities!
www.extratainment.com/recycledog.html

The F-Word
‘The F-Word' is een nieuwe, wekelijkse cartoon waarin de verborgen en duistere kanten van de Engelse taal worden blootgelegd. Het ‘F-Word' personage probeert elke week een ander woord uit te beelden dat met een ‘F' begint... met catastrofale gevolgen!
www.extratainment.com/fword.html

Games
Elke maand heeft ExtraTainment.com een nieuwe game met in de hoofdrol Recycle Dog of The F-Word. In de eerste editie ‘Brown Airforce' moet de speler Recycle Dog helpen ontsnappen aan een horde losgeslagen toiletrollen! www.extratainment.com/games.html

Free Stuff
ExtraTainment.com biedt een enorme hoeveelheid gratis downloads. Op de site zijn onconventionele e-cards voor elke gelegenheid te vinden. Met iconsets, screensavers en wallpapers kan iedereen zijn computer ombouwen tot een ExtraTainment.com cartoontempel.
www.extratainment.com/freestuff.html

ExtraTainment.com biedt de content aan op zijn eigen website maar ook onder licentie aan derden. Websites en portals gebruiken entertainment als middel om bezoekers aan zich te binden. Cartoons, games en gratis downloads zorgen ervoor dat bezoekers naar een site blijven terugkeren. ExtraTainment.com richt zich naast internet tevens op de mobiele markt en gaat content leveren voor WAP, 3G/UMTS en Palmtops, zoals Pocket PC's.

Noot aan de redactie:
Voor beeldmateriaal en downloads van ExtraTainment.com cartoons, logo's en banners kunt u terecht op: www.extratainment.com/pressimages.html

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Mijke Niks, manager public relations, via telefoonnummer 010 4390200 of via e-mail (mijke@extratainment.com).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie