Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Schiedam

Datum nieuwsfeit: 08-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

8 augustus 2000

Man aangehouden na poging fietsendiefstal
SCHIEDAM -- In de nacht van zondag op maandag omstreeks kwart voor één kwam bij de politie van het district Schiedam een melding binnen dat een man probeerde een fiets weg te nemen op het Stationsplein. Politiemensen die ter plaatse een onderzoek instelden, troffen de man, een 34-jarige Rotterdammer, aan op het Stationsplein en hielden hem aan wegens poging tot diefstal van een fiets. Op het Stationsplein troffen ze twee fietsen aan die wat beschadigd waren. Omdat er tot nu toe nog geen aangifte is gedaan, werd de man na verhoor heengezonden.

Man aangehouden na poging inbraak
SCHIEDAM -- Dinsdagochtend vroeg, omstreeks kwart voor zes, hielden politiemensen van het district Schiedam na een melding een 18-jarige Rotterdammer aan die even daarvoor had geprobeerd in te breken in een school aan de Bm Stulemeijerlaan. Tijdens de fouillering bleek de verdachte bovendien in het bezit van een gebruikershoeveelheid cocaïne wat in beslag genomen is. De man is voor nader onderzoek ingesloten.

Twee woninginbraken
SCHIEDAM -- Tussen maandagavond 21.30 uur en dinsdagochtend 00.20 uur werd ingebroken in een woning aan de Broersvest. Diverse kasten in de woning werden doorzocht. Uit het pand werden onder meer twee mobiele telefoons weggenomen.
Maandag werd tussen 11.00 uur en 14.00 uur ingebroken in een woning aan de Dr. Schaepmansingel. In de woning werden diverse kasten doorzocht. Het is nog onbekend of er iets is weggenomen. De politie van het district Schiedam stelt een nader onderzoek in.

Vreemdeling staande gehouden
SCHIEDAM -- In de nacht van maandag op dinsdag, rond middernacht, controleerden politiemensen van het district Schiedam op de Bettoweg twee mannen die zonder licht fietsten. Eén van de mannen kon zich niet legitimeren, waarop hij is staande gehouden voor de Vreemdelingen-dienst, ter vaststelling van zijn identiteit.

Rijden onder invloed
SCHIEDAM -- In de nacht van maandag op dinsdag omstreeks half twee werd op de Broersvest een 50-jarige automobilist uit Schiedam aangehouden wegens rijden onder invloed (promillage 1,15). Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Hij moet zich binnenkort voor de politierechter verantwoorden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie