Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanvragen koninklijke onderscheidingen Berkel en Rodenrijs

Datum nieuwsfeit: 08-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Berkel en Rodenrijs
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Berkel en Rodenrijs

Informatie over Koninklijke onderscheidingen

Het lijkt nog een eind weg: de lintjesregen op 30 april 2001. Binnenkort starten wij weer met het behandelen van verzoeken voor een Koninklijke onderscheiding. Deze verzoeken moeten vóór 20 augustus 2000 bij de afdeling Bestuursondersteuning van de gemeente schriftelijk worden ingediend.
Elk jaar worden ter gelegenheid van de viering van de verjaardag van Hare Majesteit de Koningin "lintjes" uitgereikt. Wanneer u iemand in uw omgeving kent, die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor de samenleving, kunt u hem of haar opgeven voor een koninklijke onderscheiding. Bijvoorbeeld iemand die vrijwilligerswerk doet of zich op een bijzondere wijze verdienstelijk heeft gemaakt. De Kanselarij der Nederlandse Orden heeft onlangs een brochure uitgebracht met de titel "Ere wie ere toekomt". In deze brochure staat duidelijk beschreven hoe iemand kan worden voorgedragen voor een Koninklijke Onderscheiding. De brochure is beschikbaar en vindt u in de rekken in de hal van het gemeentehuis.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om iemand voor een Koninklijke onderscheiding voor te dragen? Neemt u dan contact op met de afdeling Bestuursondersteuning, telefoon (010) 514 07 98.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie