Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Drenthe

Datum nieuwsfeit: 08-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Persberichten van maandag op dinsdag
11:05 dinsdag 8 augustus 2000

Martin Panman
0651611628
0592- 383211

Tiendeveen

Verkeersongeval
Vanmorgen vroeg gebeurde er een verkeersongeval op de Molenweg in Tiendeveen. Een 55 jarige Belgische automobilist was even de weg kwijt. Hij reed in een bocht recht door en kwam in de berm terecht. Om een aanrijding met een aldaar staande boom te voorkomen stuurde hij de andere kant op, schampte aan de andere kant van de weg een boom en een paaltje en kwam in een sloot tot stilstand. De bestuurder had een hoofdwond en is voor controle naar het ziekenhuis gegaan. Zijn auto is zwaar beschadigd en moest afgesleept worden.

Assen

Verkeersongeval
Op de Pelikaanstraat stond zondagavond een bestuurder van een auto te wachten voor de spoorbomen, die gesloten waren. Aan de andere kant stond een 50 jarige motorrijder uit Assen te wachten. Toen de spoorbomen omhoog gingen trok de motorrijder zeer snel op. Hij kwam daarbij op de linker weghelft terecht en botste daar tegen de voorkant van de personenauto. De motorrijder is met een gebroken arm overgebracht naar het ziekenhuis. Van hem is tevens een bloedproef genomen. Zowel de motor als de auto moesten afgesleept worden.

Emmercompascuum

Alcomobilist
Een 51 jarige bestuurder van een bromscooter uit Emmercompascuum is zondagavond op de 2e Koppelveenweg gecontroleerd op het gebruik van alcohol. Hij blies 925 ugl. Met een dagvaarding kon hij zijn weg vervolgen.

Meppel

Alcomobilist
Op de Schuttevaerstraat in Meppel moest een 21 jarige bestuurder uit Havelte eveneens een blaastest ondergaan. Hij blies 240 ugl. Ook hij kreeg een dagvaarding en een rijverbod.

Meppel

Auto niet verzekerd
Gisteravond controleerde de politie van Meppel een 21 jarige inwoner van Steenwijkerwold. Hij reed met zijn auto in Meppel, terwijl deze niet was verzekerd. Tevens bleek de bestuurder niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Zijn auto is in beslag genomen en de man krijgt een proces-verbaal.

Meppel

Auto in brand
Gisteravond brak er brand uit in een personenauto op de Witte de Withstraat. De bestuurder, een 42 jarige inwoner van Meppel, reed in zijn auto, toen er rook onder het dasboard vandaan kwam. De bestuurder zette de auto aan de kant en stapte uit, terwijl de auto nog een stukje verder reed. Deze kwam tegen een paal tot stilstand. De auto brandde geheel uit.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie