Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid

Datum nieuwsfeit: 08-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 8-08-2000

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid, 10.00 uur
Gordelcontrole

AMERSFOORT Maandagochtend is van acht tot twaalf uur op de Daam Fockemalaan gecontroleerd op het dragen van de autogordel. 152 voertuigen werden gecontroleerd. 35 bekeuringen werden uitgereikt. Eén automobilist had geen rijbewijs en mocht hiervoor ook een bekeuring ontvangen.

Fietsen in de brand op de Sara Burgerhartsingel

AMERSFOORT Dinsdagochtend rond zes uur stonden in de fietsenstalling Schothorst twee fietsen in de brand. Door de politie werd de brand met zand geblust. De hulp van de brandweer, die ter plaatse kwam, was niet meer nodig.

Autoinbreker aangehouden

AMERSFOORT Dinsdagochtend om half vier werd op de Copernicusstraat een 27-jarige man aangesproken.
Een getuige had gezien dat de man een auto had opengebroken. Bij het aanspreken van de man werd gevraagd of in de tassen die aan zijn fiets hingen mocht worden gekeken. Op dat moment rende hij weg met achterlaten van de fiets en de tassen.De politie zette lopend de achtervolging in en raakte in de omgeving van de Lorentzlaan de man kwijt. De fiets en de tassen, waar verschillende autoradios inzaten, werden in beslag genomen. In de loop van de ochtend werd de man in zijn woning aangehouden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Verkeersongeval letsel

AMERSFOORT Maandagochtend rond kwartvoor tien reed een 20-jarige man uit Leusden met zijn bromfiets over het fietspad vanuit de Arnhemsewegweg in de richting van de Molenstraat. Ter hoogte van de kruising Stadsring Utrechtseweg ontstond een aanrijding met een 67-jarige vrouw uit Amersfoort die uit tegenovergestelde richting kwam en tegen het verkeer in fietste. Door de aanrijding liep de Amersfoortse hoofdletsel op. Zij werd door de ambulance naar het ziekenhuis Eemland gebracht. Zowel de fiets als de bromfiets liepen schade op.

Diefstal van een auto
WOUDENBERG Maandagochtend deed een 23-jarige inwoonster van Woudenberg aangifte bij de politie van diefstal van haar Volkswagen Golf. De grijze auto met het kenteken KF-90-LZ had zij de avond ervoor geparkeerd op de parkeerplaats Schimmel.

Snelheidscontrole op de Maarsbergseweg
WOUDENBERG Maandagochtend tussen kwart voor acht en kwart voor negen was op de Maarsbergseweg een verkeerscontrole gehouden. 435 voertuigen werden gecontroleerd. 6 automobilisten reden harder dan de toegestane snelheid van 80 km/h. Zij krijgen een bekeuring thuisgestuurd. De hoogst gemeten snelheid was 124 km/h.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie