Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Allied Data Technologies introduceert nieuwe ISDN-adapter

Datum nieuwsfeit: 08-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Allied Data Technologies introduceert 's werelds kleinste ISDN-Adapter met USB poort: de Tornado Webjet 128-Pocket

Spijkenisse, 8 augustus 2000, Allied Data Technologies BV, de Nederlandse modemgigant die de Europese markt verovert met kwaliteitsmodems en uitgekiende innovaties voor veeleisende datacommunicatie, blijft de aandacht trekken met een serie weldoordachte innovaties voor de ICT-markt. Recentelijk verbaasde Allied Data Technologies vriend en vijand met de introductie van een nieuw ADSL-USB platform, gebaseerd op de revolutionaire ADSL-AU5 Chipset van Texas Instruments. Vandaag introduceert de modemreus 's werelds kleinste ISDN-Adapter met USB-poort: de Tornado Webjet 128-Pocket.

Pientere flexibiliteit
De Tornado Webjet 128-Pocket is als mini-ISDN-Adapter goed voor een moeiteloze inzetbaarheid bij het hogesnelheids-internetgebruik; iets waar elke pc-gebruiker van droomt. De gebruikersvriendelijke Webjet Pocket maakt de conventionele PC-Card (PCMCIA) overbodig en leent zich dus bij uitstek voor notebook-gebruikers. Datatransmissie tot maar liefst 128 Kbps en Fax Class 3 zijn enkele van de indrukwekkende mogelijkheden van deze mini-wervelwind in computerland. Vanwege de handige USB-poort sluit u de Webjet Pocket op de pc aan zónder externe voedingskabel en zónder rebooten, want uw pc herkent USB-randapparatuur direct. Met de bijgeleverde BVRP WinPhone/PhoneTools transformeert de Webjet Pocket uw pc in een handomdraai in een multifunctioneel datacommunicatieplatform met onbelemmerde toegang tot het Internet, e-mail, discussiegroepen, faxen, automatische telefoonbeantwoording en het versturen/ontvangen van berichten en/of digitale bestanden. Het betrouwbare EURO-ISDN-certificaat en de geschiktheid voor besturingssoftware zoals Microsoft* Windows* 98 / 98 Second Edition / Millennium / 2000 en MacOs 8.6 en hoger (snelheden tot 64 Kbps), maken de Webjet Pocket dé ISDN-Adapter voor de flexibele telewerker van vandaag. Voeg daarbij het nieuwe, trendy uiterlijk, dat her en der al de nodige bewonderende blikken oogstte, en u bezit met de Webjet Pocket een indrukwekkende "tornado" in zakformaat.

Prijs en verkrijgbaarheid
De Tornado Webjet 128-Pocket heeft een adviesprijs van rond EUR 69,- (excl. BTW) en is verkrijgbaar vanaf medio september 2000. Voor meer informatie over o.a. verkooppunten, neem contact op met Allied Data Technologies, tel nr. 0181-611522.

Over Allied Data Technologies
Allied Data Technologies is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van kwaliteitsmodems en aanverwante communicatie-apparatuur; zoals ISDN toepassingen, PC Cards, Remote Access Servers en ADSL-modems. Met hoogwaardige merknamen als Tron, Tornado, Trident én een complete collectie PC Builders en System Integrators, is Allied Data in staat elk marktsegment te bedienen; van de professionele, industriële gebruiker tot en met de geavanceerde thuisgebruiker. De eigen afdeling Research- en Development in Enschede geniet een vlekkeloze reputatie en beschikt over jarenlange ervaring in het ontwikkelen van marktgerichte, klantspecifieke applicaties en oplossingen. De nieuwe productlijnen van Allied Data worden bovendien geproduceerd en geassembleerd in eigen huis. Met een eigen fabriek en verkoopkantoor in Rayong (Thailand), een uitgebreid netwerk van vestigingen in Europa en de Verenigde Staten, is het van oorsprong Nederlandse Allied Data Technologies inmiddels één van de belangrijkste sleutelfiguren op de wereldwijde datacommunicatiemarkt.

Trademarks
Microsoft en Windows zijn geregistreerde trademarks van Microsoft Corporation

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie