Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk

Datum nieuwsfeit: 08-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 8-08-2000
Persbericht district Land van Cuijk

TAXICHAUFFEUR IN NIJMEGEN BEROOFD Vanochtend heeft een 55-jarige taxi-chauffeur uit Cuijk bij de politie in zijn woonplaats aangifte gedaan van een roofoverval. De chauffeur reed van-nacht met een passagier van Haps naar Nijmegen. Op het Keizer Karelplein stopte de taxichauffeur voor een bank, omdat de klant daar wilde pinnen om zo de rit te betalen. Daarop zei de man dat ie niet ging pinnen, maar geld van de chauffeur moest hebben. Deze bedreiging zette hij kracht bij door een mes te tonen en dat op de borst van de taxichauffeur zette. Hierop gaf de chauffeur de portemonnee af, met daarin een paar honderd gulden. Daarop liep de man hard weg.

AUTO-INBRAAK In een auto aan de Violenstraat te Haps is vannacht een autoradio gestolen. Dat gebeurde ook bij een auto aan de Pastoor Pompestraat en aan de Dahli-astraat.

GESTOLEN AUTO TERUGGEVONDEN, GRAVE Op de Van Alenstraat in Grave is dinsdagmiddag een Saab 9000 terug-gevonden. De auto bleek op 2 augustus in Utrecht te zijn ontvreemd.

WONINGINBRAAK, KATWIJK Maandag is ingebroken in een woning aan de Everdineweerd in Katwijk. De toegang werd verkregen door een raam te forceren. Er worden enkele siera-den vermist. De waarde daarvan is niet bekend.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie