Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel

Datum nieuwsfeit: 08-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 8-08-2000 Persbericht district Aa & Dommel

TE VEEL GEDRONKEN, Liempde In de nacht van maandag op dinsdag is een 20-jarige man uit Heeswijk Dinther bekeurd omdat hij met een auto reed terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 5 uur. De officier van justitie heeft de man een transactievoorstel gedaan van fl. 900,-. De controle vond plaats 02.35 uur op de Boxtelseweg in Liempde.

GORDELCONTROLE, Maaskantje Dinsdagmorgen zijn 8 personen bekeurd omdat zij hun autogordel niet gebruikten terwijl dat wel vereist was. De controle vond plaats in Maaskantje.

GEEN RIJBEWIJS, Boxtel Dinsdagmiddag is een 36-jarige man uit Boxtel bekeurd. De man werd betrapt toen hij tegen het verkeer in reed met zijn auto in de Prins Hendrikstraat in Boxtel. Bij controle bleek dat de man ook geen rijbewijs had. Wel had de man sinds kort rijlessen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie