Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 09-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

persberichten van dinsdag op woensdag
11:05 woensdag 9 augustus 2000

Martin Panman
0592-383211
0651611628

Eext

Keren op de N34
Gistermiddag gebeurde er een ongeval op de N34 omdat een bestuurster van een personenauto keerde. De 31 jarige automobiliste uit Nieuwegein stond stil op de afrit naar een parkeerplaats op de N34. Op een gegeven moment reed ze weg op en wilde terug rijden in de richting vanwaar ze kwam. Daarbij zag ze te laat dat er een auto van achteren naderde. Het gevolg was een botsing, waarbij de vrouw en de bij haar in de auto zittende vrouw gewond werden. Ze zijn met nekletsel overgebracht naar het Wilhelminaziekenhuis in Assen.

Emmen

Onderinvloed op de fiets
Een politiesurveillance trof vanmorgen vroeg een fietser op de N381 aan, die te veel had gedronken. Hij blies 795 ugl. Met een proces-verbaal kon hij zijn weg vervolgen. (niet op de fiets..)

Hoogeveen

Inbraak woning
Gisteren bleek er te zijn ingebroken in een woning aan het Oosterveld in Hoogeveen. De bewoners waren met vakantie en de oppas ontdekte de inbraak. De gehele woning was doorzocht, kasten en deuren stonden open en de inhoud lag verspreid in de kamer. De inbrekers hebben bij meerdere ramen geprobeerd deze open te breken. Bij een raam lukte dat, door de schanieren te vernielen. Uit de woning wordt o.a. een TV en een stereotoren vermist.

Meppel

Winkeldiefstal

In Meppel werd een inwoner uit Rusland betrapt op het plegen van een winkeldiefstal. Hij had voor ruim 80 gulden gestolen bij een supermarkt aan de Grote Akkerstraat. Met behulp van een tolk werd de man gehoord. Hij krijgt een proces-verbaal.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie