Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Rijn & IJssel: man dood aangetroffen

Datum nieuwsfeit: 09-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 9-08-2000
Persbericht district Rijn & IJssel, 11.00 uur EXTRA

Onbekende man dood aangetroffen

MONTFOORT - Op dinsdag 8 augustus, omstreeks 02.30 uur, trof de politie na een melding van een treinmachnist op de spoorrails van het baanvak Gouda - Woerden het stoffelijk overschot aan van een tot nu toe onbekende man. Uit onderzoek bleek dat de man tengevolge van een treinongeval om het leven was gekomen op het baanvak dat loopt parallel aan het Zwarte Dijkje.

De man was gekleed in een blauw t-shirt met aan de voorzijde het opschrift Sunny Beach met op borsthoogte wit/blauwe horizontale strepen, een blauwe spijkerbroek met aan de voorzijde van de broekspijpen twee opgenaaide stukken van spijkerstof, zwarte schoenen merk Ecco maat 44. Verder had de man een sleutelbos met 7 sleutels waaronder een contactsleutel van een Ford personenauto bij zich. De man maakte gebruik van een donkergroene herenfiets, merk Peerless type sport, framenummer 400691, voorzien van een leren zadel merk Brooks.

De politie wil graag in kontakt komen met personen die weten wie de man is of iemand uit hun omgeving missen die voldoet aan het opgegeven signalement, al of niet in combinatie met de donkergroene herenfiets. Zij worden vriendelijk gevraagd kontakt op te nemen met de politie, bureau Maarssen, telefoon 0346 - 58 1111.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie