Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Uden

Datum nieuwsfeit: 09-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Uden 9-08-2000
Persbericht district De Leijgraaf

DODELIJK VERKEERSONGEVAL, UDEN Dinsdagavond is bij een verkeersongeval op de Provincialeweg N265, op het wegvak tus-sen Uden en Zeeland een 32-jarige inwoner van Uden om het leven gekomen. Het slachtof-fer reed omstreeks 18.40 uur komende vanuit de richting van Zeeland in de richting van Uden toen hij door onbekende oorzaak de macht over het stuur verloor en vervolgens tegen twee bomen aan de linker zijde van de weg botste. Hij is op weg naar het ziekenhuis overle-den.

AUTOGORDELCONTROLE, VEGHEL Vier automobilisten kregen dinsdagmiddag op het Middengaal een bekeuring omdat zij de verplichte autogordel niet droegen.

AUTO-INBRAAK, RAVENSTEIN Op een parkeerplaats nabij de A50 onder Ravenstein is in de nacht van dinsdag op woensdag ingebroken in een personenauto. Na het vernielen van een portierruit werden een zonnebril en enkele cds uit de auto gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie