Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe website over het oor en horen

Datum nieuwsfeit: 09-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Afzender: (rvdwilk@casema.net)

Contactpersoon: R.G.H. van der Wilk

Nieuwe website over het oor en horen

Datum: 9 augustus 2000

Sinds kort is een nieuwe website op het World Wide Web te vinden met uitgebreide informatie over de werking van het oor, horen, slechthorendheid, oorsuizen en aanverwante onderwerpen.

De website, die te vinden is op “www.hoorzaken.nl”, is gericht op een breed publiek. Niet alleen slechthorenden en mensen die last hebben van oorsuizen zijn hier aan het goede adres, maar ook de scholier die meer wil weten over wat geluid nu eigenlijk is en wat geluid in ons dagelijks leven betekent. Ook de student die uitgebreide informatie zoekt over de fysiologie en werking van het oor komt op de HOorzaken site ruimschoots aan zijn trekken. Aan ouders die meer willen weten over het plaatsen van buisjes of over het herkennen van slechthorendheid bij hun kind is ook gedacht. De site is volledig in de Nederlandse taal opgesteld.

Momenteel staat informatie over het oor, horen en aanverwante onderwerpen verspreid over een zeer groot aantal internetbladzijden die op hun beurt veelal weer deelgebieden behandelen van de betreffende onderwerpen. Ook is over een aantal onderwerpen slechts globaal of helemaal geen informatie te vinden op het World Wide Web. De internetsite van HOorzaken zal deze leemte voor de Nederlandse internetgebruiker vullen.

De inhoud van de site van HOorzaken wordt steeds verder verdiept en uitgebreid. Momenteel wordt een team van deskundigen samengesteld om de kwaliteit van de informatie te waarborgen.

HOorzaken is een activiteit van Van der Wilk Concepts

Van der Wilk Concepts

Rijklof van Goensstraat 58

2593 Ej

Den Haag

Telefoon: 070-3833192reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie