Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Internationaal Vuurwerkfestival in Scheveningen

Datum nieuwsfeit: 10-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag


Vuurwerkfestival optimaal bereikbaar door Park and RideVan 10 tot 13 augustus vindt weer het jaarlijkse Internationale Vuurwerkfestival in Scheveningen plaats. Er wordt een grote drukte aan auto's richting Scheveningen verwacht. Automobilisten hoeven echter niet in de file te staan en uren rond te rijden voor een parkeerplek. Ze kunnen namelijk gebruik maken van de zogeheten 'Park and Ride' voorziening.

Automobilisten die op de Utrechtsebaan richting Scheveningen rijden worden aan de hand van borden met de melding 'P+R Scheveningen' richting parkeergarage Malieveld geloodst. Deze ondergrondse parkeergarage bevat 600 parkeerplaatsen. Ter hoogte van de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie