Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe achtertuin voor Crowne Plaza Hotel Maastricht

Datum nieuwsfeit: 10-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Bilderberg Hotels en Restaurants
Nieuwe achtertuin voor Crowne Plaza Hotel Maastricht

Na een maandenlange verbouwing rondom Crowne Plaza Hotel Maastricht werd het nieuwe plein van Maastricht officieel geopend door Minister-president Wim Kok. Plein 1992, zoals het plein is genoemd is het vierde plein van de bruisende Maasstad, na het Onze Lieve Vrouwenplein, de Markt en het welbekende Vrijthof en herinnert aan het Verdrag van Maastricht dat in 1992 werd ondertekend tijdens de Europese Top van regeringsleiders.

Het nieuwe plein ligt ruim 3 meter boven de Maaskade en overspant een parkeergarage waar 450 autos gestald kunnen worden. De parkeergarage grenst verder aan het hotel, waardoor men direct toegang kunnen bieden tot 80 parkeerplaatsen voor onze gasten.

Het Plein 1992 zal in de nabije toekomst een belangrijke wandelplaats vormen, als verbindingszone tussen de voetgangersbrug over de Maas en de Avenue Céramique. De zuidzijde van het plein wordt ingericht als promenade; het resterende deel blijft grotendeels open en kan voor allerlei evenementen worden benut.
Nieuws archief:

Copyright (c) 1998, 1999 Bilderberg Hotels & Restaurants | (info@bilderberg.nl)
Postbus 145, 6870 AC Renkum | Telefoon: 0317 - 318.319 | Fax: 0317 -
316.065

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie