Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Economie in Cijfers 2000 over Zoetermeer verschenen

Datum nieuwsfeit: 10-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Economie in Cijfers 2000 verschenen

In juli is wederom een uitgave van Economie in Cijfers verschenen. Daarin zijn de statistische gegevens opgenomen van een breed scala aan economische onderwerpen. Naast de Zoetermeerse situatie komt ook een aantal regionale en landelijke cijferreeksen aan bod.

Een greep uit de onderwerpen in Economie in Cijfers: bedrijfsterreinen, kantoorterreinen, detailhandel, horeca, werkgelegenheid, beroepsbevolking, werkloosheid, woon-/werkverkeer, inkomen, prijzen, koopstromen en dergelijke. Maar ook cijfers over de winkelcentra en de bedrijfsterreinen worden uitgebreid in beeld gebracht.
Binnen het onderwerp detailhandel komen onder andere kooporiëntaties en verkoopvloeroppervlaktes aan bod. Economie in Cijfers 2000 ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie