Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vergunningaanvraag kantoorgebouw Zoetermeer ter inzage

Datum nieuwsfeit: 10-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Vergunningaanvraag kantoorgebouw Productschappen, ter inzage t/m 15 september

Op verzoek van het Hoogheemraadschap van Schieland ligt, vanaf
4 augustus tot en met 15 september, de aangevraagde vergunning ingevolge de Wet verontreiniging oppervlaktewater voor het nieuwe kantoorgebouw Productschappen in Zoetermeer ter inzage.

Deze vergunning is nodig voor het lozen van mogelijk verontreinigd hemelwater in oppervlaktewater, afkomstig van het parkeerdek en de parkeerplaatsen van het nieuwe kantoorpand voor de Productschappen Vee, Vlees en Eieren en het Productschap voor Zuivel, gevestigd aan de Louis Braillelaan in Rokkeveen.

Ter inzage
Deze vergunningaanvraag ligt ter inzage in het Informatiecentrum in het Stadhuis, Stadhuisplein 1. Openingstijden: maandag van 11.00 tot
16.00 uur; dinsdag t/m vrijdag van 08.30 tot 16.00 uur en vrijdagsavonds tussen 18.30 en 20.30 uur.
Voor nadere informatie kunt u bellen met de afdeling Vergunningverlening en handhaving van het Hoogheemraadschap Schieland, dhr. H. Uittenbogaart, telefoon (010) 453 7322.Gemeente Zoetermeer © August 2000

Last update: 10 August 2000 (10:21)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie