Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onderhandelingen ING-CAO met akkoord afgesloten

Datum nieuwsfeit: 10-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Amsterdam, 9 augustus 2000 Onderhandelingen ING-CAO met akkoord afgesloten De ledenraadpleging bij de vakorganisaties over het gewijzigde CAO-eindbod van 19 juni jl. is afgerond. Resultaat van deze ledenraadpleging is, zoals eerder bekend gemaakt, dat FNV Bondgenoten het eindbod van ING accepteert. De leden van De Unie, Dienstenbond CNV en de BBV hebben tegen het eindbod gestemd. Deze drie vakorganisaties zijn derhalve vooralsnog niet bereid de ING-CAO te tekenen. De bestuurders van deze drie vakorganisaties hebben te kennen gegeven eerst nader intern overleg te willen plegen over de nu ontstane situatie en hebben aangegeven hiervoor nog geruime tijd nodig te hebben. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie