Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verzekeraars aangespoord privacystatement op site te zetten

Datum nieuwsfeit: 10-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Verbond van verzekeraars

Verbond adviseert leden Privacystatement op Internet op te nemen

Met het oog op de komst van de nieuwe privacywetgeving, de Wet bescherming persoonsgegevens, heeft het Verbond zijn leden geadviseerd een Privacystatement op Internet op te nemen. Met dit privacystatement kunnen verzekeraars hun klanten informeren over het door het verzekeringsbedrijf gehanteerde privacybeleid.

Het privacystatement is afgeleid van de Gedragscode verwerking persoonsgegevens verzekeringsbedrijf uit 1998. Deze Code is opgesteld door het Verbond en goedgekeurd door de Registratiekamer. Persoonsgegevens van cliënten zijn essentieel voor verzekeraars voor het aangaan en uitvoeren van verzekeringsovereenkomsten en/of financiële diensten. In het privacystatement ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie