Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Alliantie gevormd voor e-commerce via geldautomaten

Datum nieuwsfeit: 10-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

<<...>>

NCR en iATMglobal vormen alliantie voor e-commerce via geldautomaten

AMSTERDAM, 10 augustus 2000 - NCR Corporation gaat een alliantie aan met iATMglobal op het gebied van e­commerce via geldautomaten. Retailers, financiële instellingen en niet-bancaire gebruikers van geldautomaten krijgen hierdoor de beschikking over een kant-en-klare software-infrastructuur waarmee ze, met behulp van geldautomaten, e-commercetransacties via Internet kunnen uitvoeren.

iATMglobal, met een hoofdkantoor in San Francisco, biedt een op software gebaseerd netwerk dat bestaande geldautomaten ombouwt tot Internet-geldautomaten. In combinatie met oplossingen van strategische partners bieden de producten van iATMglobal gebruikers van geldautomaten ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie