Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 10-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch 10-08-2000 Persbericht district Den Bosch

HARDDRUGS AANGETROFFEN (s-Hertogenbosch) Woensdagavond is op de Parallelweg in s-Hertogenbosch een 30-jarige inwoner uit s-Hertogenbosch aangehouden als verdacht van poging tot inbraak en het voorhanden hebben van harddrugs. De politie kreeg een melding dat de man op het Capucijnenlaantje geprobeerd had in te breken in een auto. Aan de hand van het signalement werd de man korte tijd later aangetroffen op de Parallelweg. Agenten zagen dat de man drugs probeerde weg te moffelen. Bij onderzoek aan zijn kleding bleek hij een aantal gripzakjes met heroïne en cocaïne bij zich te hebben. Verder had de man een drietal nieuwe spijkerbroeken in verschillende maten bij zich, waarvoor hij geen plausibele verklaring had. De verdachte is aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten. De drugs en goederen zijn inbeslaggenomen.

SNELHEIDSCONTROLES (Heusden / Drunen) Woensdagavond zijn bij snelheidscontroles in Heusden en Drunen in het totaal 82 automobilisten bekeurd.

Heusden, provinciale weg N267: 75 overtredingen, hoogste snelheid 116 km/h waar 80 km/h is toegestaan.

Drunen, Bosscheweg: 07 overtredingen, hoogste snelheid 81 km/h waar 50 km/h is toegestaan.

TASJESROOF (s-Hertogenbosch) Woensdagavond is een 26-jarige Boxtelse op de Parade in s-Hertogenbosch beroofd van haar schoudertas met inhoud. De vrouw voelde plotseling een ruk en was haar tas kwijt. Het slachtoffer heeft de dader niet gezien.

GESTOLEN AUTOS AANGETROFFEN (s-Hertogenbosch / Hintham) Woensdagavond is op de Lingestraat in s-Hertogenbosch een witte Opel Corsa aangetroffen die op 5 augustus jl. in s-Hertogenbosch was ontvreemd.


-- Van woensdag op donderdag is op de Krusemanstraat in Hintham een zwarte VW Golf Tdi aangetroffen, deze auto werd op 4 augustus jl. in Zaltbommel gestolen. De autos worden weer teruggegeven aan de rechtmatige eigenaren.

SCHUTTING IN BRAND GESTOKEN (s-Hertogenbosch) Woensdagavond is aan de Bingerden in s-Hertogenbosch een schutting in brand gestoken. Het brandje werd ontdekt door een achterbuurman en kon worden geblust met een paar pannen water. Terplaatse werden sporen van brandstichting aangetroffen.

VALS GELD (s-Hertogenbosch) Van woensdag op donderdag is op twee adressen aan het Kapelaan Koopmansplein in s-Hertogenbosch een vals briefje van Fl. 50,= in de brievenbus aangetroffen. De politie heeft de twee biljetten ingenomen.

GROTE SCHADE DOOR INBRAAK (s-Hertogenbosch) Van woensdag op donderdag is er voor duizenden guldens schade ontstaan bij een inbraak in een winkel aan de Lokerenpassage in s-Hertogenbosch. Een ruit van 2 x 2 meter en een paar kassas werden vernield. Uit het pand zelf wordt voor zover bekend niets vermist.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie