Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 10-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 10-08-2000 2e Persbericht donderdag 10 augustus 2000

Politieberichten

Eindhoven: Snelheidscontrole
Donderdag tussen 8.20 uur en 12.20 uur is er een snelheidscontrole gehouden op de Karel de Grotelaan. 1230 voertuigen zijn gecontroleerd. 68 daarvan reden harder dan de toegestane snelheid van 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 68 km/u. Op de Noord Brabantlaan is donderdag tussen 13.15 uur en 14.15 uur een snelheidscontrole gehouden. Van de 430 gecontroleerde voertuigen reden er 25 sneller dan de toegestane snelheid van 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal.

Eindhoven: Diefstal auto
Tussen woensdagavond 23.00 uur en donderdagmorgen 1.00 uur is er vanaf de Samarialaan een zwarte personenauto, Volkswagen Golf GTI, gekentekend SN-FB-10, gestolen.

Eindhoven: Zakkenrollen
Donderdagmiddag rond 12.35 uur is er van 35- jarige vrouw uit Geldrop een portemonnee gerold. Toen zij in een winkel aan de Rechtestraat wilde afrekenen, bemerkte ze dat de portemonnee uit haar tas verdwenen was. In de portemonnee zaten enkele pasjes, persoonsbescheiden en klein geld.

Geldrop / Nuenen: snelheidscontrole
Aan de Vallestap zijn donderdag van 11.05 tot 11.55 uur 67 voertuigen op snelheid gecontroleerd. De hoogste snelheid bij de 12 overtreders was 69 km per uur. Dit betrof een bromfietser. Aan de Parallelweg reden tussen 9.00 en 9.50 uur van de 91 gecontroleerde voertuigen drie te hard. Hier was de hoogste snelheid 60 km/u. De overtreders kregen een proces-verbaal. Donderdagmiddag tussen 13.15 uur en 14.15 uur is er een snelheidscontrole gehouden op de Laan van Nuenhem. 43 voertuigen zijn gecontroleerd. 3 reden te hard. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 64 km/u.

Valkenswaard: Roodlichtcontrole
Donderdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur is er op de Luikerweg en Dommelseweg een rood-lichtcontrole gehouden. 18 bestuurders kregen een proces-verbaal voor het negeren van het rood licht.

Valkenswaard: Zakkenrollen
Donderdagmiddag omstreeks 13.30 uur is een 23- jarige vrouw uit Valkenswaard slachtoffer geworden van zakkenrollen. Zij was aan het winkelen in een winkel aan de Eindhovenseweg. Kort nadat ze afgerekend had bemerkte ze dat haar tasje uit haar schoudertas verdwenen was. In het tasje zaten enkele persoonsbescheiden en een pasje.

Best: Diefstal bliksemafleiders
Donderdagmorgen omstreeks 10.30 uur bleek bij controle dat er vanaf twee flats aan de J.J. de Vlamstraat de bliksemafleiders verdwenen waren.

Oostelbeers: Inbraak in woning
Tussen woensdagavond 22.45 uur en donderdagmorgen 6.45 uur is er ingebroken in een woning aan de Postelstraat. Toegang tot de woning werd verkregen na verbreking van de achterdeur. Uit de woning verdween een kleine hoeveelheid geld. In dezelfde nacht werd er ingebroken in een woning aan de Schravenstraat. Toegang tot de woning werd verkregen na forcering toegangsdeurslot. Uit de woning wordt niets vermist.

Geldrop: Zakkenrollen
Donderdag omstreeks 14.55 uur is van een 68- jarige vrouw uit Geldrop, in een winkel aan de Heuvel, haar portemonnee weggenomen. Toen zij wilde afrekenen bleek de portemonnee uit haar boodschappentas te zijn verdwenen. In de portemonnee zaten enkele pasjes en geld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie